måndag 25 mars 2013

Mycket nytt på gång + påskens öppettider!


Det mäts och planeras för fullt i butiken, vi är i full fart med att fixa till fler ställen att hänga plagg på, det behövs en viss omstrukturering i butiken, bland annat kommer vår dörr flyttas och hamna i mitten på lokalen vilket vi ser fram emot med glädje. Det kommer bli ännu mer inbjudande utifrån med röda mattan ut-rullad i mitten av torget här inne på Mitt Möllan, kan aldrig blev fel.
Redan denna vecka det vill säga påsk veckan så får vi in 1 nytt klädmärke i butiken så nu behövs det organiseras om en del så att vi får plats för mer fantastiska plagg, vi har även ett nytt superfint smyckemärke på gång inom den närmste tiden.
Förra veckan så gjordes det om i ateljén och vi flytta lagret till ett annat rum så nu ska allt bara struktureras upp på bästa sätt så att det går smidigt att jobba i ateljén. Våra väggar pryds fortfarande av fantastiska utställningen från Rockfoto så lite snickrade får vi helt enkelt vänta med någon vecka till innan det är dax att plocka ner denna utställning!
Till alla er som inte hunnit spana in utställningen så har ni dennakvar att hinna titta förbi!

Våra öppettider är följande under påskveckan:

Tisdag:12 - 18 ( Vi håller extra öppet eftersom veckan blir så kort)
Ons-Tor: 12-18
Långfredag: stängt
Påskafton: stängtInga kommentarer:

Skicka en kommentar