fredag 1 februari 2013

Blicka framåt!

Det kan tyckas vara lite "dött" de senaste veckorna i butiken men jaa Januari kanske inte är den allra roligaste månaden, man är trött på mörkret, de är kallt och grått, man har kanske dåligt med pengar för allt gick åt till julen, men ljusare tider är på väg sakta men säkert. Det sägs att våren kommer till Skåne i slutet av februari och sen vandrar uppåt landet,det om något kan vi peppa oss med här nere i Skåne men såklart i övriga landet för det innebär att snart så har vi ljuset och värmen här. Tills dess kan jag bara rekommendera att besöka oss och skaffa en färgglad klänning eller ett smycket och drömma er bort så kan vi lova att det känns lite lättare därute i den grå och blaskiga verkligheten.
Faktum är att just nu så planeras det för fullt för kommande utställningar och event i butiken under våren. Det sys och tillverkas smycken för fullt både här i butiken av mig Erica för mitt märket PollyJo Design men jag vet att det olika designerna jobbar på för fullt runt om i Sverige, så snart så kommer butiken fyllas upp med en massa nytt vårigt från alla de olika designers vi har i butiken. Vi kommer även ta in nya spännande märken under det kommande veckorna så det finns en massa att se fram emot framöver. Redan nu så har det börjat fyllas på med en massa nytt från PollyJo Design. Här lite av det nya som finns i butiken redan nu, kom och ta en titt, såklart så är det mesta unikt!



Vi vet också att det planeras för fullt med roliga event här inne i Mitt Möllan huset, saluhallen kommer öppna om inte allt för långtid, en mysig restaurandel och andra små mysiga butiker är på gång. Det är ev en del mode-relaterade event på gång i vår men det får ni helt enkelt fortsätta va nyfikna på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar