måndag 23 december 2013

God Jul & Gott Nytt År!

Ha en riktigt mysig jul och ett gott nytt år. Torsdagen den 2:e januari är ni varmt välkomna till butiken igen. Då har vi öppet som vanligt mellan 12 -18! 



torsdag 19 december 2013

Mycket lyckad julmarknads helg!

Tiden rusar fram nu i jultider, bloggen har verkligen hamnat på efterkälken, har helt enkelt inte hunnit med att sätta mig ner och uppdatera om allt som hänt senaste veckan... Julmarknaden inne på Mitt Möllan var otroligt lyckad, detta var tredje året som den anordnades och jag tror aldrig jag har sett så mycket folk i huset innan. Och jaa då är det många olika event här. En liten mätning gjordes i söndags och dom snitta på 700 besökare i timmen och jaa då kan vi tillägga att det var mycket mindre besökare/kunder under söndagen. Lördagen var galen, fullt ös hela dagen! Anna som är designern bakom märket Du Sköna som vi säljer i butiken höll ställningarna vid vårt bord ute på marknaden och jag och mamma gjorde vårt bästa med att hinna med alla kunder i butiken. 
Ett stor tack till alla nya som gamla kunder som titta förbi. Varmt välkomna tillbaka!



torsdag 12 december 2013

PollyJos klänning Ingrid nu i webbutiken!

Låt mig få presentera PollyJos nya klänning Ingrid. Denna klänning andas 40 - 50 tal och finns i sex olika tyger och mönster. Vi börjar med att presentera prickarna. Svart, marin och klarröd med vita prickar och det är som vanligt småskalig design, så dessa finns i mycket begränsad upplaga. Designen och konstruktionen är gjord i Malmö, den har provats in i en massa olika omgångar på olika kroppar så nu sitter den som en smäck. Klänningarna har sen sytts upp på en liten fabrik i Tallin - Estland. Inte långt bort, bra arbetsmiljö, bra löner och inga långa resor. Alla punkter som är viktiga för PollyJos filosofi. Kom förbi butiken och prova en eller beställ en från får webshop!








onsdag 11 december 2013

Nytt från Morotskvinnan och Maria Borgelöv!

Nya väskor och påfyllt med populära almanackan i butiken.Galet mycket perfekta juklappar hittar ni nu i butiken och i webshopen. Kom till butiken och ta en titt!



Nytt från Andra Augusti och Sneaky Fox!

Paketen trillar in i butiken var och varannan dag, just nu har vi hur mycket fint som helst i butiken och mer är på gång. Senaste supersnygga färgen petrol på strumpbyxor från Sneaky fox kom med ett paket idag. Ett stort paket med smycken från Andra Augusti och som alltid helt fantastiska och populära, en ring och ett halsband såldes på en gång så det gäller att vara på hugget nu om man ser något man gillar!


'



måndag 2 december 2013

Ekologiska byxor med stjärnor!

Nu har jag fyllt på med lite nya söta byxor och byx-set. Byx-seten är en byxa och en dreggellapp. Denna gång blev det röda och turkosa med vita stjärnor och såklart ekologiska. NI hittar dom här!