onsdag 27 februari 2013

Nytt i butiken!

Jag är i full fart med att hänga ut en massa nytt tjusigt från märket Spooon, kom förbi butiken och ta och spana in allt!


tisdag 26 februari 2013

Veckans öppettider!

Veckans öppettider i butiken:

Ons - Fre: 12 - 18 + Lördag: 14 -22 
Vi öppnar 2 timmar senare på lördag, men i gengäld har vi öppet fram till 22:00 med vernissage, djs och konsert 18-22. Varmt Välkomna!

Ny skylt ut mot Claesgatan!

I dag har jag och Anna (A.r.r.p) skyltat om skyltfönstret som vi har fått lånat ut mot Claesgatan 8 i Mitt Möllan huset. Det blev som vanligt ett hav av färger som vi hoppas ska dra blickarna till sig och få fler folk att hitta in till våra mysiga butiker. Fick även dom nya visitkorten till butiken, mycket nöjd är jag. 


Väskor från Spooon!

Låt oss presentera lite nytt, fantastiskt söta väskor från märket spooon! Först till kvarn gäller då det endast finns dessa, såklart sydda i färgglada återvunna tyger!


måndag 25 februari 2013

Peppar inför lördagens spelning i butiken!

I dag lyssnar vi på Thomas Larsen och peppar inför lördagens festligheter. Vi är super glada för att han ska spela för oss i butiken!

Massa nytt på gång i butiken!

Denna vecka är det fullt upp varje timme på dygnet känns det som. Massa saker att planera inför lördag och vernissagen med Rockfoto. Det kommer bli en fantastisk kväll det kan vi lova. Innan dess så ska det skyltas om i butiken, i vårt lånade skyltfönster ut på Claesgatan 8, fixa lite ny smyckesupphängning till butiken, packa beställningar, produktfotografera till webbshoppen som förövrigt kommer ha premiär på lördag, vad sägs om det... Jag ska försöka hinna sy klart en massa nya plagg som ligger färdigklippta och hänga ut en massa nytt från märket Spooon i butiken. Lånar lite bilder från Spooon så ni i får en liten smygtitt på en del av allt nytt tjusigt som hängs ut i butiken denna vecka!




söndag 24 februari 2013

Helgens roadtrip!

I fredags åkte jag tillsammans med min sambo uppåt landet till Göteborg för lite olika möten. Första mötet för dagen var hos min farbror och handla om en massa administrativa saker, kanske inte det roligaste men dock nödvändigt. Saker och ting börjar falla på plats och framtiden känns nu ännu mer peppande. Det är ju extra kul när man i samma veva kan få lite kvalitets tid med släkten, hann med att träffa min kusin Emma och sötaste kusinbarnet.
När vi var klara där så bara det av till nästa möte med Anna och Jenny på Butik Kubik på tredjelånggatan 8 i Göteborg. En fantistiskt mysig och färgglad butik men hur mycket fint som helst. Vi säljer ju Annas fantastiska märke Spooon i butiken, men inte nog med det jag säljer även mitt märke PollyJo Design i hennes super mysiga butik, som jag personligen tycker är en av det mysigaste butikerna i Göteborg. Vi diskutera en massa om hur det är att driva en liten designbutik och tipsen flöda fram och tillbaka. Anna plocka ihop ett gäng nya tjusiga plagg som jag tog med mig ner till Malmö, så den kommande veckan är det mycket nytt som presenteras i butiken.
Såklart så lämna jag ett gäng nya smycken från mitt märke hos henne, så har ni vägarna förbi Göteborg så passa på att titta in i Göteborgs mysigaste butik.
Efter detta så var det dax att möta upp min syster för utprovning av en kjol som hon beställt och lite kvalitetstid. Sen bar det av hem till min bästa vän Cicci och hennes sambo Dick, där blev vi bjudna på middag och så blev det en massa peppande snack om livet, våra jobb och jaa en superfin avslutning på en hektisk och lång dag.





torsdag 21 februari 2013

Påminnelse!

Imorgon fredag så ska jag bege mig uppåt landet för lite olika möten, så då är butiken stängd. Butiken är öppen som vanligt igen på onsdag 27/2, då är ni alla varmt välkomna att titta in igen. Vi kommer ha fyllt på med en massa nytt tjusigt från bland annat Spooon och PollyJo Design.

Inblick i butiken!

Inblick i vår färgglada butik!

onsdag 20 februari 2013

Gult är inte fult!

Gult för hela slanten!
Gult är inte fult. Perfekta, unika klänningar och kjolar som får dig att drömma om sommar & sol <3



måndag 18 februari 2013

Viktigt info inför vecka 8!

Denna vecka blir det lite annorlunda öppettider, onsdag och torsdag är det öppet som vanligt i butiken, 12-18 men fredag + lördag så är butiken stängd. Då åker vi på inköpsresa uppåt landet. Ser ni något ni gillar här på bloggen eller på vår facebooksida så går det såklart utmärkt att  maila för beställning. Passa på att titta förbi butiken i mitten på veckan. Annars ses vi nästa vecka då med en massa nytt tjusigt i butiken.

fredag 15 februari 2013

Support Your Local Artist!

Nu börjar det dra ihop sig till vårens roligast kväll och intressantaste utställning.
Gå in och attenda att ni kommer på vårt event så bjuds ni på spännande saker under kvällen! 
Vi ses den 2 Mars. Ni läsa mer om utställningen i Rockfotos magasin.

onsdag 13 februari 2013

Som jag skrev innan så är min syster på besök, så idag fick hon äran att välja vad som skulle vara på dockorna och väggarna i butiken + bestämma allt i nya skyltningen. Så här snyggt och färgglatt blev det. Kom förbi och ta en titt om ni bor i Malmö eller har vägarna förbi!
Varmt Välkomna <3



Min älskade syster är och hälsar på mig här i Malmö och idag var första gången hon fick chansen att se  butiken, hon gick bananans kan man säga, här är ett urval av allt hon provade <3 Det fanns bara ett problem som hon sa, "jag har för lite pengar" vill ju köpa allt i butiken. Imorgon kommer avgörandet vad hon väljer att slå till på innan hon flyttar till Israel, jag saknar redan henne...



måndag 11 februari 2013

Tillgänglig butik!

Tycker att alla butikskolleger därute borde fundera en extra gång över detta STORA problem i samhället.
Jag kan stolt säga att min butik är inte bara tillgänglig att ta sig in i både vad det gäller rullstolar, barnvagnar m.m utan även tillgänglig att ta sig runt i + att vi har ett rymligt och stort provrum så alla ska kunna prova utan problem. Dessa saker var superviktigt när jag skulle välja butikslokal!
Så Varmt Välkomna alla där ute ♥


torsdag 7 februari 2013

Tillverkning av färglada klänningar!



Det är en massa på gång i butiken och ateljén. Vi jobbar för fullt bakom kulisserna  fyller upp webbshopen, tillverkar nya smycken och klipper till en massa nya PollyJo Design klänningar, små A-linje klänningar till våra allra minsta, såklart är även dessa i ekologiskt/återvunnet material och blir alldeles unika.
Vi har en massa tjusiga smycken och accessoarer i butiken som väntar på son rätte ägare, så kom förbi och ta en titt! Kan ni inte välja så köp ett av våra presentkort!





måndag 4 februari 2013

Märket Amelie Lidäng i butiken!

Idag puffar vi lite extra för kläd och smyckemärket Amelie Lidäng. Vi säljer hennes fantastiska och unika smycken i butiken , kom förbi och prova ett och vi kan lova ni inte kan gå hem utan ett!


Sista chansen!


Sista chansen att införskaffa finaste kalendern för 2013, illustrerad av Maria Borgelöv. Finns ett fåtal kvar, nu på REA. Först till kvarn som man så fint brukar säga!

Veckans öppettider i vår fysiska butik:
Ons - Fre 12-18
Lördag: 12-16



lördag 2 februari 2013

Fylla upp webbshopen!

Att fylla på en blivande webbshop det är vad jag pysslar med idag mellan kundbesöken i butiken. Imorgon ska fler smycken fotograferas sen så kommer webbbutiken öppnas inom några dagar och fyllas på mer och mer med tiden... Vi ser fram emot detta väldigt mycket!

fredag 1 februari 2013

Blicka framåt!

Det kan tyckas vara lite "dött" de senaste veckorna i butiken men jaa Januari kanske inte är den allra roligaste månaden, man är trött på mörkret, de är kallt och grått, man har kanske dåligt med pengar för allt gick åt till julen, men ljusare tider är på väg sakta men säkert. Det sägs att våren kommer till Skåne i slutet av februari och sen vandrar uppåt landet,det om något kan vi peppa oss med här nere i Skåne men såklart i övriga landet för det innebär att snart så har vi ljuset och värmen här. Tills dess kan jag bara rekommendera att besöka oss och skaffa en färgglad klänning eller ett smycket och drömma er bort så kan vi lova att det känns lite lättare därute i den grå och blaskiga verkligheten.
Faktum är att just nu så planeras det för fullt för kommande utställningar och event i butiken under våren. Det sys och tillverkas smycken för fullt både här i butiken av mig Erica för mitt märket PollyJo Design men jag vet att det olika designerna jobbar på för fullt runt om i Sverige, så snart så kommer butiken fyllas upp med en massa nytt vårigt från alla de olika designers vi har i butiken. Vi kommer även ta in nya spännande märken under det kommande veckorna så det finns en massa att se fram emot framöver. Redan nu så har det börjat fyllas på med en massa nytt från PollyJo Design. Här lite av det nya som finns i butiken redan nu, kom och ta en titt, såklart så är det mesta unikt!



Vi vet också att det planeras för fullt med roliga event här inne i Mitt Möllan huset, saluhallen kommer öppna om inte allt för långtid, en mysig restaurandel och andra små mysiga butiker är på gång. Det är ev en del mode-relaterade event på gång i vår men det får ni helt enkelt fortsätta va nyfikna på...