onsdag 30 januari 2013

Nytt skyltfönster ut mot gågatan!

Vi har fått lånat ett skyltfönster ut mot gågatan/Claesgatan 8. Så idag har det stajlats för fullt tillsammans med vår grannbutik A.r.r.p.! Nu hoppas vi att fler ska hitta in till vår mysiga butik!



Rino i vår butik!

Nu är det dax att presentera och puffa lite extra för det fantastiska märket Rino som vi såklart har en massa tjusigt av i butiken.Kom in i butiken och spana in vettja!



tisdag 29 januari 2013

Skyltat om idag och fixat lite vårkänsla ♥

Skyltat om idag och fixat lite vårkänsla ♥


Få den rätta vårkänslan med Spooon!

Nu är det dax att börja drömma om våren och sommaren. Vad passar inte bättre då än ett gäng fantastiska och unika klänningar med retrokänsla, sydda i återvunna tyger från märket Spooon.
Kom till butiken så hjälper vi er hitta den perfekta vårkänslan!


måndag 28 januari 2013

Eskil Design i vår butik!

Nu puffar vi lite extra för ytligare ett av våra fina märken vi har i butiken, Malmöbaserade smyckemärket eskil design, Varmt välkomna in i butiken för att ta en närmre titt på allt tjusigt!


torsdag 24 januari 2013

Spooon

Vi puffar lite extra för några av våra fantastiska märken a´la småskalig Svensk design som vi har i butiken. Först ut får bli Göteborgsmärket spooon. Gå in och gilla sidan och kom sen och besök oss i butiken och ta en närmre titt!




onsdag 23 januari 2013

Rea Rea Rea!

Lite mer av allt fint ni hittar på rean nu, väskor från Morotskvinnan, fantastiska klänningar från Plezuro och Maria Borgelövs underbara kalender. Först till kvarn gäller!


Rean har startat!



Lite av det som finns med på REAN! Kom och ta en titt!

tisdag 22 januari 2013

REA PÅ SMÅSKALIG SVENSK DESIGN!


Vi behöver göra lite plats för nytt tjusigt som är på gång in i butiken, så därför så kör vi lite rea i några dagar på utvalda varor. Passa på att titta förbi butiken under kommande vecka, har ni tur så kanske just det plagget ni har spanat på finns kvar eller så hittar ni ett alldeles nytt fantastisk och unikt plagg!

Varmt välkomna imorgon onsdag från klockan 12:00 fram till 18:00.

lördag 19 januari 2013

Tack för en fantastisk utställning!

Vi tackar Maria Borgelöv och Camilla Wilhelmsson för 2 månader med fantastiska tavlor på väggarna. Till alla er därute som inte hunnit med att se utställningen så tipsar vi om att vi i fortsättningen kommer fortsätta sälja deras illustrerade vykort, block och Marias fantastiska almanacka säljer vi ett litet tag till. Den blev så populär så det finns bara ett fåtal kvar så det är lite först till kvarn om ni vill ha en.
Fler vykort och block finns i butiken.




fredag 18 januari 2013

Sista chansen!

Sista chansen att komma och spana in Maria Borgelövs och Camilla Willhelmssons fantastiska utställning som hänger på våra väggar i butiken. Idag fredag och imorgon lördag så rekommenderar vi er att ta en titt förbi butiken för sen plockas den ner. Kom och hitta den perfekta tavlan, printen eller varför inte ett litet vykort. Varmt välkomna!

Vi har öppet:
Fredag: 12-18
Lördag: 12-18
Vår adress: Claesgatan 8, inne i gallerian Mitt Möllan.



Återvunnet/Ekologiskt till våra allra minsta.

Nu har vi fyllt på med ännu fler söta bebisbyxor från PollyJo Design, såklart i återvunnet/ekologisk material. Byxorna finns från storlek 62 och upp till storlek 98. 
Vi presenterar även en del till i vår bebis/småbarn kollektion.
Små söta A-linjeklänningar i återvunna tyger. Alla är unika och kommer att finnas i storlekar 0-5år.
Varmt välkomna att besöka butiken eller skicka ett mail för beställningar eller frågor.

Vår mail: info@pollyjo-moz.se



tisdag 15 januari 2013

Öppettider!

Denna vecka har vi öppet som
vanligt. Följande tider gäller:
Ons - Fre: 12 - 18
Lördag: 12 - 16

Varmt Välkomna!

lördag 12 januari 2013

Mycket står på agendan!

Idag lördag så har vi tyvärr stängt i butiken på grund av jobb på annan plats. Men ser ni något ni gillar så skicka oss ett mail för beställning eller frågor på: info@pollyjo-moz.se
Ni är alla varmt varmt välkomna till butiken på onsdag igen.
Den kommande veckan så kommer det hända mycket spännande saker i och kring butiken, allt ifrån ett mycket intressant möte men potentiella utställare i vår, nytt spännande skyltfönsterprojekt med min butiksgranne A.r.r.p och så knåpar vi vidare på vårens kommande klänningsmodeller för PollyJo Design. Vi ska även ha ett möte och spana in vilka tyger som kommande klänningar ska sys upp i.

PollyJo Designs bebis/barn kollektion som ni har fått sett en liten glimt av med 2 av byx-seten som vi presenterade innan jul fylls på under kommande vecka med flera byxor och nu även klänningar. Läckra färger, mönster och såklart återvunnet / Ecologiskt är signumet.
Mycket står på agendan kommande vecka.

Nytt märke "Eskil Design"

Första nya märket i butiken 2013 som vi presenterar blir Eskil Design. Eskil design är ett Malmöbaserat märke som gör alldeles fantastiskt söta smycken i plexiglas av geometriska former och söta djur i olika former och färger.Vi gissar på att dessa kommer bli väldigt populära. Kom och spana in dessa nya och småskaligt designade smycken. Det finns allt ifrån halsband, örhängen , broscher och ringar. Varmt välkomna!




tisdag 8 januari 2013

Veckans öppettider!

Veckans öppettider ser lite annorlunda ut. Tyvärr så måste vi ha stängt på lördag på grund jobb på annat håll, så passa på att titta in till oss innan helgen så hjälper vi er hitta det perfekta plagget! 
Ni kan såklart beställa via mail dygnet runt, alla dagar om ni ser något ni gillar!

Öppetider: V. 2
Ons - Fre 12-18
Lördag: STÄNGT

Varmt Välkomna! 

måndag 7 januari 2013

Massa nytt planeras!

Många  nya spännande utställningar + roliga event kommer i butiken under våren,sitter just nu och planerar för fullt. Vi är väldigt spända över en utställning som det spånas för fullt kring...
Vi kommer även att presentera nya märken i butiken, ett Malmöbaserat smyckemärke presenterar vi redan om några dagar. Är ni själva designer eller känner ni någon duktigt designer  som gör kläder, smycken eller något annat fint så tipsa dom om att höra av sig till oss, vem vet kanske just det ni gör är intressant för oss... Spana in dessa läckra klänningar från ett av våra märken som vi har i butiken, detta märket kommer från Göteborg. Spooon, kom till butiken och spana in allt fint!
Vi presenterar även vår webbshop i dagarna, vi kommer öppna upp den och sen med tiden fylla på mer och mer produkter.






fredag 4 januari 2013

Färglada illustrationer och fina tryck!

Vi vill påminna och tipsa alla därute som inte hunnit se utställningen inne i vår butik.
 Maria Borgelöv och Camilla Willhelmsson ställer ut illustrationer och screentryck fram till den 19:e Januari. Man kan såklart köpa det som hänger på väggarna, har man inte råd med det så finns det allt i från printar, almanackor och tjusiga vykort att inhandla.
Varmt Välkomna att besöka oss.
Våra öppettider är följande:
Ons- Fre: 12 - 18
Lördagar: 12- 16

torsdag 3 januari 2013

Tips! Maria Borgelövs Almanacka!

Vi vill tipsa om Maria Borgelövs fantastiska almanacka, den har blivit super populär och sålt slut på vårt lager flera gånger. Vi får in några fler under dagen, så har ni spanat på den och vill att den ska pryda er vägg så tipsar vi om att titta förbi butken så fort ni kan. Såklart så är den upptryckt i begränsad upplaga, ingen massproduktion här inte! Vi säljer den så långt lagret räcker men annars Januari ut. Kom och bläddra i den och dröm er bort! Som allt annat ni ser så går det såklart utmärkt att beställa denna om ni inte har vägarna förbi vår butik
Maila oss på: info@pollyjo-moz.se så fixar vi det!






PollyJo Designs prickiga Neccessärer!

Fyllt på med PollyJo Designs populära Neccessärer, denna gång några lila med vita prickar!

onsdag 2 januari 2013

Ecologiskt Byx-set till våra allra minsta

Fyllt på med fler strl av våra populära byx-set till våra allra minsta! Ecologiskt/återvunnet är såklart signumet!



Första dagen 2013!

Första öppna dagen i butiken 2013 började med att det stod en kvinna och väntade på att jag skulle öppna när jag kom  ner till butiken, hon hade hittat till butiken under Mitt Möllans julmarknad och blev alldeles förälskad i butiken, hon fick såklart komma in på en gång, det slutade med att jag fick berätta en massa om 3 av våra märken Birgit & Benny, Rino och Plezuro, hon hade sen innan läst på om våra andra märken och tyckte butikens koncept va fantastiskt. Glad och stolt ägnade jag sen några timmar åt att städa ur julen, det är fantastiskt med STORA skyltfönster men ack så tråkigt att putsa dom, men nu är det gjort och 2 snygga nya skyltningar är klara! Passade på att stajla och flytta runt inne i butiken också. En ny spegel fyndade jag i mellandagarna så nu kan ni spegla er ute i butiken också. Imorgon ska jag jobba vidare med en ny idé jag har till smyckena så dom kommer synas ännu bättre. Webbshopen och hemsidan jobbar jag för fullt med, jag har tack och lov hjälp av min sambo för, så snart så presenteras den också. Mycket nytt och spännande är på gång så håll er uppdaterade!







tisdag 1 januari 2013

Nytt år och nya tider 2013!

Nu är ledigheten över och imorgon så öppnar vi butiken för första gången 2013. Vi kommer fylla på med nya tjusiga smycken, accessoarer och plagg under de kommande dagarna. Vi kommer även fylla butiken med fler nya märken från fantastiska Designers.

Veckans öppettider är följande:

Onsdag   12 - 18
Torsdag: 12 - 18
Fredag:   12 - 18
Lördag:   12 - 16

Ni är alla varmt välkomna!